Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Άκρως Παραδοσιακή η 2ήμερη γιορτή της Ρομπόλας στα Φραγκάτα

Για ακόμα μιά χρονιά η γιορτή Ρομπόλας που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μέρμυγκας", στα Φραγκάτα Ομαλών, το πρώτο Σαββατοκύριακο μετά τις 15 Αυγούστου, έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Περισσότεροι από 4 τόνοι Ρομπόλας μοιράστηκαν στον κόσμο... Ποιό κόσμο; Πραγματική λαοθάλασσα με τους διοργανωτές να προσπαθούν να βρουν έξτρα τραπέζια και καρέκλες.

Η ορχήστρα του Μάκη Σκλαβουνάκη, το βιολί του Λαμπρογιάννη Πεφάνη και το υπέροχο μουσικό σχήμα, συνδυασμένο με την φωνή της γλυκιάς Μαρίας Βορρέ, κράτησαν τον κόσμο στην πίστα έως τα ξημερώματα...

Η παρουσία, τα σκηνικά, ολόκληρο το πρόγραμμα του χορευτικού του "Μέρμυγκα" και τα παραδοσιακά τραγούδια live από τον χοροδιδάσκαλο Διονύση Μπάλλα, κέρδισαν τις εντυπώσεις.


Ο Πρόεδρος του "Μέρμυγκα" κ. Αποστόλης Κουταβάς βράβευσε τους δυό Κεφαλονίτες αθλητές, Βαγγέλη Γαλιατσάτο, αθλητή της άρσης βαρών, που κατέκτησε την πρώτη στο πανευρωπαικο πρωταθλημα παίδων και την Αναστασία Μεταξά που κατέκτησε την 5η θεση κορασίδων της ίδιας διοργανωσης.
Συγχαρητήρια και στα δυό παιδιά που γέμισαν με περηφάνια όλους τους Κεφαλονίτες.


Άψογη η ηχητική κάλυψη από τον Κώστα και Γεράσιμος Ιακωβάτο με τον κατάλληλο φωτισμό.

Εκεί ήταν και η Crepaland, με τον Λεωνίδα Βανδώρο... Είναι γνωστές και αγαπημένες οι γεύσεις της crepaland και αυτός είναι ο λόγος που η ουρά ήταν ατελείωτηηηηηηη.
Και του χρόνου με υγεία. Επιστροφή στην Παράδοση ! Στην Κεφαλονίτικη παράδοση !

     

Δεν υπάρχουν σχόλια: