Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

“Κέρδισαν” τα νιάτα στον παραδοσιακό αγώνα Ομαλών “Κουλούρα 2015″ +video

Ο παραδοσιακός αγώνας δρόμου “Κουλούρα 2015″, πραγματοποιηθηκε 7/8/15 το απόγευμα στον Άγιο Γεράσιμο Ομαλών.
Αφετηρία και τερματισμός ήταν ο πλάτανος του Αγίου, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελο Κωνσταντάκη, να καλοσωρίζει τον κόσμο.
Μεγαλύτερη συμμετοχή από πέρυσι, με τις νεότερες ηλικίας να αποδεικνύουν για ακόμη μιά φορά ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, από τα παιδικά μας κιόλας χρόνια.
 
Τα περισσότερα μετάλλια παρέμειναν στα Ομαλά καθώς οι αθλητές που τερμάτισαν μέσα στην πρώτη τριάδα ήταν κάτοικοι Βαλσαμάτων και Φραγκάτων.
Φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι πλην των αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων ο πρώτος κάθε κατηγορίας δεν πήρε αναμνηστικό αγαλματίδιο, αλλά μιά παραδοσιακή νοστιμότατη κουλούρα στο κεφάλι.
Μιά επιτυχημένη διοργάνωση των δυό Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής “Μέρμυγκας” Φραγκάτων και “Βάλσαμος” Βαλσαμάτων, με την στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.
Εκεί ήταν και ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Ματιάτος καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ομαλώνκ. Διονύσης Κουταβάς.

Κατά τις απονομές ο κ. Κωνσταντάκης κάλεσε την γλυκιά Αναστασία Μεταξά, η οποία κατέκτησε την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών πρόσφατα στην Σουηδία, για μιά απονομή. Με το πέρας της απονομής τιμήθηκε και η ίδια για την επιτυχία της, από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, ο οποίος την συγχάρηκε και της φόρεσε την παραδοσιακή κουλούρα στο κεφάλι.

Πάντα επιτυχίες σε όλους σας!
Φεύγοντας δοκιμάσαμε το νοστιμότατο κουλούρι του Αρτοποιείου Γαρμπή, το οποίος μας πρόσφερε ο κ. Κωνσταντάκης για την παρουσία μας εκεί.

http://www.kefalonias.gr/2015/08/kerdisan-ta-niata-ston-paradosiako-agona-dromou-omalon-kefalonias-kouloura-2015/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: