Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Απάντηση Δημάρχου στο ρεπορτάζ μας

Πριν από λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς επικοινώνησε μαζί μας και ανέφερε τα εξής:
“Ο κ. Μοσχονάς είναι από τους πιο ικανούς Αντιδημάρχους που έχω. Το ξέρεις ότι αυτήν την στιγμή από τα 1300 ευρώ, τον μισθό του, είναι ζήτημα τα 500 ευρώ να του μένουν στην τσέπη, επειδή πληρώνει σακούλες σκουπιδιών από την τσέπη του για να είναι καθαρό το Ληξούρι;”
“Ποτέ δεν είπα ότι με έχει κάνει ρεζίλι”.
“Δεν έχουμε εργάτες, δεν έχουμε μηχανήματα. Ένα μηχάνημα έχει χαλάσει και περιμένουμε το ανταλλακτικό. Ανέλαβε πρωτοβουλία και έκλεισε μόνος του τις γούβες στους δρόμους”. !!!
Αυτά μας τόνισε σήμερα το πρωϊ ο κ. Παρίσης, ο οποίος παρουσιάζει τον κ. Μοσχονά ως το πιο ικανό του Ληξουρίου. “Καλύτερος και από τον Θεοφιλάτο, που είχα πριν”…
“Δεν υπάρχουν εργάτες” μας λέει. Και οι μόνιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι του (Δήμου) Ληξουρίου;;;; Τους έχετε δει, συμπολίτες μου, να εργάζονται; Μήπως τους βλέπετε συνεχώς να κάθονται αραχτοί έξω από την Φιλαρμονική και να πίνουν τον καφέ τους;
Αυτοί οι μόνιμοι εργάτες πληρώνονται για να κάθονται ;
Γιατί σύμφωνα με τον Δήμαρχο “δεν έχουμε εργάτες”. Προφανώς θα περιμένουν εργάτες από τα πεντάμηνα. Οι δημόσιοι υπάλληλοι προφανώς θα είναι για να δίνουν εντολές στους πεντάμηνους συμβασιούχους.
Κατανοούμε την ανάγκη να προβληθεί ο κ. Μοσχονάς ως ικανότατος Αντιδήμαρχος, μα το στοίχημα με την καρέκλα που κάθεται έχει χαθεί. Δοκιμάζεται και κρίνεται επί μήνες από τον λαό της Παλλικής και βρέθηκε ελλειπής. Και δεν είμαστε εμείς που τον κρίνουμε, αλλά σύσσωμη η κοινωνία της Παλλικής !
 Tο ρεπορτάζ μιλάει από μόνο του. Οι οδηγοί αντικρύζουν καθημερινά τις …βουλωμένες γούβες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: