Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Αποχωρήσεις από το τοπικό ποδόσφαιρο λόγω ακαταληλότητας γηπέδου

Είναι 15 χρόνια που ασχολούμαι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μάλλον είμαι αναγκασμένος να σταματήσω έστω και αν είμαι τόσο μικρός στην ηλικία.
Ο λόγος είναι ο αγωνιστικός χώρος του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τον οποίο θεωρώ απαράδεκτο για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται σε αυτόν.
Θα ήθελα και άλλοι ποδοσφαιριστές από τις τοπικές μας ομάδες ή συμπαίκτες μου, να μας ακολουθήσουν σε μια τελευταία προσπάθεια να ακουστεί η φωνή μας έτσι ώστε να προλάβουμε τα χειρότερα και να μην έχουμε κανένα σοβαρό τραυματισμό! Ελπίζω να μας ακούσουν οι υπεύθυνοι, να κατανοήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να κάνουν κάτι έτσι ώστε να αλλάξουν τον απαράδεκτο και επικίνδυνο τάπητα του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Είναι άσχημο να αναγκάζεσαι να σταματήσεις κάτι το οποίο αγαπάς και δεν αμείβεσαι από αυτό αλλά το κάνεις από χόμπι σε μια εποχή που δεν υπάρχουν διέξοδα για τη νεολαία μας και πολλές επιλογές.
Για αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω τους υπευθύνους να αναλάβουν τις ευθύνες και να κάνουν κάτι πριν διαλυθεί το πιο υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, που είναι ο αθλητισμός.
Ευχαριστώ
Τανουσάι Φατιόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: