Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων το Πανηγύρι στον Καραβόμυλο +video

Παρασκευή βράδυ, στην κεντρική πλατεία στον Καραβόμυλο, η οικογένεια του ΑΟ Σάμης, αποφάσισε για πρώτη χρονιά να αναλάβει και να διοργανώσει το πανηγύρι του χωριού. Ένα πανηγύρι, το οποίο ξεκινά με την λήξη του Εσπερινού της εορτής του Άη Γιάννη (Αποτομή Κεφαλής Ιωάννου του Προδρόμου).
Ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς και μέχρι τις 2 που αποχωρήσαμε και εμείς, το κέφι και ο χορός κρατούσαν γερά.
Η ορχήστρα του Νίκου Φιλιππάτου (τον οποίο να συγχαρούμε γιατί πέρασε μοριακή βιολογία στην Αλεξανδρούπολη), με την γλυκιά φωνή της Νάνσυ Καρβουνιάρη, το μελωδικό βιολί του Λαμπρογιάννη Πεφάνη, και τον Φάνη στα πλήκτρα, έβαλε φωτιά στην πίστα.

Η έκπληξη της βραδιάς ο συντοπίτης τους, Βικέντιος Καβαλλιεράτος, ο οποίος ζεί μόνιμα στην Νέα Υόρκη, αλλά κάθε χρόνο έρχεται στην πατρίδα του για τις διακοπές του. Με την ευκαιρία και μετά την προτροπή του Νίκου Φιλιππάτου ο Βικέντιος πήρε το μικρόφωνο και καταχειροκροτήθηκε.
Και μιάς και διανύουμε προεκλογική περίοδο στο τραπέζι των επισήμεων είδαμε τον Πολιτευτή της Ν.Δ. Χαράλαμπο (Μπάκη) Λυκούδη, τον (αλλού πατώ κι αλλού βρίσκομαι μιάς και αλλάζει συχνά πολιτικά στρατόπεδα) Δημήτρη Φιοραβάντε, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βασίλη Μωραϊτη, τον Σπύρο Σπαθή. Μας εντυπωσίασε η σύζυγος του κ. Λυκούδη, Μαρίνα Λυκούδη, η οποία ξέφυγε από την τυπική συμπεριφορά πολιτικών και χόρεψε γνωστούς Κεφαλονίτικους παραδοσιακούς χορούς.

Εκτός τραπεζιού είδαμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα. Ο Παναγής στηρίζει την ομάδα. Προχτές σήκωσε τα μανίκια και βοήθησε τα παιδιά, γεμίζοντας το ψυγείο συνεχώς μα αναψυκτικά και όχι μόνο. Ο "φακός" τον τσάκωσε δίπλα σε έναν αγαπημένο φίλο και μουσικό, Γρηγόρη Καγκελάρη.

Εκεί ήταν και τα Λουκου-μάκια, με τους πιο νόστιμους και ελαφριούς λουκουμάδες που έχω φάει ποτέ...


Τα εισητήρια της λαχειοφόρου έγιναν ανάρπαστα και ο τυχερός της κλήρωσης έφυγε με μιά πλάσμα τηλεόραση.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΑΟΣ για την διοργάνωση, την εξυπηρέτηση και χαίρομαι που η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους. Η ομάδα της Σάμης είναι οικογένεια. Το έχει αποδείξει και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς όσα χρόνια γνωρίζουμε τα παιδιά είναι πάντα ενωμένοι, με ευγενή τρόπο συμπεριφοράς στα γήπεδα, μιά παρέα σε κάθε έξοδο τους και γι'αυτό αξίζει κάθε υποστήριξη ! Και θα την έχει! Για ακόμα μιά χρονιά και εκτός ορίων της πόλης τους.
Και φέτος με τον νέο προπονητή σας (θα σας αλλάξει τα φώτα) σας βλέπω με το κύπελλο στο χέρι.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: