Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Ένας παραμυθένιος γάμος και ο μικρός πρίγκιπας…

Ένας έρωτας ετών και μιά μεγάλη αγάπη έφεραν στα σκαλιά της Εκκλησίας τον Σπυράγγελο Κοσμάτο και την Μάγδα Γεωργάτου…
Ένα όμορφο ζευγάρι και ένας παραμυθένιος γάμος, σε σφιχτό κλοιό αγάπης και ζεστασιάς, στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στα Φαρακλάτα. Το ιδανικό Εκκλησάκι στην αγκαλιά του δάσους !
Κουμπάροι του ζευγαριού; Τρείς ! Νίκος – Μαριλένα – Γιάννης ! (Νικολάκη Κονταρίνη στις δικές σου χαρές συντόμως…. Κατερινιώ ακούς
Και ένας μικρός πρίγκιπας με γκριζογάλανα μάτια πήρε το όνομα Γεράσιμος !
Γνήσιο Κεφαλονίτικο όνομα, γούρικο με την ευχή του Προστάτη Αγίου του νησιού μας. Το όνομα του παππού Γεράσιμου Κοσμάτου, πατέρα του Σπυράγγελου…
Η Νονά, Αναστασία και ο Νονός, Κώστας το κρατούσαν μυστικό από φίλους και γνωστούς και η συγκίνηση στα μάτια του παππού Γερασιμου ήταν φανερή. 
Βλέπετε είναι το πρώτο του εγγονάκι, αν και “σκάει” μύτη και ένα δεύτερο από την γλυκιά “DIVA”, Ντίνα Κοσμάτου, κατά Νοέμβριο μήνα… (Είναι και το πρώτο δισέγγονο του Πάτερ Παπαναστασάτου, παππούς του Σπυράγγελου)
Διπλή χαρά, διπλό γλέντι και αγάπη δυνατή…
Παππούδες και γιαγιάδες διπλά συγκινημένοι ! Γεράσιμος Κοσμάτος και Ευαγγελία Παπαναστασάτου, Χρήστος Γεωργάτος, Παρασκευή Καρούσου, οι ευτυχισμένοι γονείς των παιδιών, έλαμπαν από χαρά.
Ήταν τιμή μου που με προσκάλεσαν στις χαρές τους, καθώς είναι γνωστό ότι τα παιδιά έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Και ακόμα περισσότερο γιατί το σπίτι τους είναι ανοιχτό για φίλους. Πραγματικά μεγάλη μου τιμή. Ευχές γούρικες, βγαλμένες από την καρδιά για το κοινό σας μέλλον και για τον μικρό Γερασιμάκο που είναι ήδη κοινωνικότατος….



Δεν υπάρχουν σχόλια: