Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Ε.Α.Σ. " το Μέλι από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας '

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας και Ιθάκης λαμβάνοντας υπόψη ότι η διάθεση ενός καταναλωτικού προϊόντος στην αγορά είναι συνδεδεμένη με την ποιότητα του και την ασφαλή για τους καταναλωτές χρήση, διαθέτει ντόπιο Μέλι φετινής εσοδείας απευθείας από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς, σε συσκευασίες διαφόρων μεγεθών κατάλληλες για χρήση στο σπίτι ή για δώρο, στο Κατάστημα Συνεταιριστικών και Παραδοσιακών Προϊόντων στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Ο Ε.Α.Σ. τονίζει ότι, το Μέλι από ντόπιους Μελισσοκόμους Παραγωγούς θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας λόγω των ιδιομορφιών της Κεφαλλονίτικης & Θιακής φύσης και του μεγάλου φυτικού πλούτου. Η αφθονία άγριων αρωματικών και αυτοφυών φυτών σε συνδυασμό μεταξύ τους, έχουν σαν αποτέλεσμα το ντόπιο Μέλι να ξεχωρίζει για τη διαύγεια, το χρώμα και την πλούσια γεύση του ενώ το εξαιρετικό άρωμα του έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά με αναλύσεις μεγάλου αριθμού δειγμάτων. Είναι ιδανικό για τη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου κάθε ηλικίας.
Μέσα στο βομβαρδισμό των λεγόμενων «πλαστικών τροφών» το ντόπιο Μέλι εξακολουθεί να είναι μια από τις πιο φυσικές και υγιεινές τροφές.
Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, Αργοστόλι 28100 Κεφαλληνία
KATAΣTHMATA : 1) ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ, ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ, ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ & ΕΙΔΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑΣ
2) ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΖΩΩΝ
3) ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ : 1) ΧΑΥΔΑΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 2) ΒΑΘΥ ΙΘΑΚΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ
ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ, ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Τηλ. 26710-22927 Φαξ. 26710-24512
email: egs_kef@otenet.gr www.easki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: