Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Στην αγκαλιά του “Υπερίων” με το μουσικό σχήμα “A Companhia Artistica” +video

Μουσική εκδήλωση με το γυναικείο μουσικό σχήμα “Α companhia Artistica”, στο οποίο συμμετέχει και η συμπολίτισσα μας Μαρία Μεσσάρη, απολαύσαμε χτες το βράδυ στον αύλειο χώρο του Α’ Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου.
“Ελεύθερη Ψυχή” !
Τα μέλη του “Υπερίων” ήταν εκεί, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στον πρώτο μέρος του προγράμματος, τραγουδώντας υπέροχα τραγούδια όπως το “Όνειρο παιδιών της γειτονιάς” του Μ.Χατζιδάκη, “Λαλούν τα αηδόνια”, “όπου υπάρχει αγάπη”.
Γιατί όπου υπάρχει αγάπη, τα πάντα είναι πιθανά και δυνατά !
Και το Ληξούρι στήριξε και αυτήν την εκδήλωση, όπως στηρίζει και αγκαλιάζει πάντα τα ιδιαίτερα παιδιά της πόλης μας.
Η κα Άννα Παρίση του Δ.Σ. της Ένωσης “Υπερίων” μας καλοσώρισε στην εκδήλωση, ενώ χαιρετισμοί ακούστηκαν από τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ, τον Αντιπρόεδρο του “Υπερίων”.
Η Πρόεδρος της Ένωσης απουσίαζε για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.
Λίγο πριν ακολουθήσει το φωτορεπορτάζ θα αναφέρουμε απλώς ότι ήταν μεγάλη μας τιμή που έκαναν την εμφάνιση τους, έστω και για λίγο, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Παρίσης, ο εξαφανισμένος Αντιδήμαρχος Ληξουρίου κ. Μοσχονάς, υπάλληλος του ΟΚΑΠ, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η γλυκητατη εθελόντρια γραμματέας-δημοσιογράφος κα Πόπη Αραβαντινού.
Αντικρύζοντας αυτήν την ιδιαίτερη παρέα, συνειδητοποιήσαμε ότι την είχαμε πεθυμήσει. Αν και διάλεξαν λάθος εκδήλωση, γιατί αρκετά Ληξουριώτικα μάτια ήταν καρφωμένα πάνω τους και…. τα σούσουρα ξεκίνησαν κατά την αποχώρηση τους.

Εκπλαγήκαμε βεβαίως όταν είδαμε κατά την είσοδο τους, ότι τα εισητήρια (5 ευρώ/άτομο), τα πλήρωσε και για τους 3 επισκέπτες ο κ. Κατσιβέλης, την στιγμή που ακούσαμε τον Αντιδήμαρχο Ληξουρίου να λέει “δεν ήξερα ότι είχε είσοδο” !!!!!!!!!
Και μιά πρόταση ! Αφού έχετε τόσους πολλούς εθελοντές, τόσους μήνες  κοντά σας κύριε Αντιδήμαρχε Ληξουρίου γιατί δεν βάζετε κάποιον να κόψει και τα χόρτα που έχουν περάσει το ύψος μπασκετμπολίστα ;

Δημοσιευση 3/8/15


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: