Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Ο Πολ.Στελλάτος παρουσίασε το βιβλίο του “Ευτυχώς Άνεργος” στο Happy House +video

Χτες το βράδυ ο συγγραφέας Πολύδωρος Στελλάτος, φιλοξενούμενος στο Βιβλιοπωλείο του Χαρ.Μουρελάτου στο Ληξούρι, παρουσίασε το βιβλίο του “Ευτυχώς Άνεργος” το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπασωτηρίου.
Ένα βιβλίο το οποίο μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος βοηθός στην εύρεση εργασίας, την σημερινή ημέρα όπου το ποσοστό της ανεργίας έχει εκτοξευτεί στα ύψη!
Ένα βιβλίο το οποίο σε ενθαρύνει και σε προετοιμάζει για το ποιές κινήσεις θα πρέπει να ακολουθήσεις προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν ο κ. Ανδρέας Βιτωράτος (καθηγητής στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων) και ο κ. Ζήσιμος Λυκούδης (Εργαστηριακό και Διδακτικό προσωπικό ΤΕΙ Αθηνών).
Ο συγγραφέας αποκάλυψε ότι, εκτός από Πυργισιάνος, έχει μισή καταγωγή από τα Χαβδάτα, καθώς το πατρικό όνομα της μητέρας του είναι Δεστούνη.
Η άποψη του κ. Λυκούδη ότι το συγκεκριμμένο βιβλίο πρέπει να ενταχθεί στην εκπαιδευτική ύλη των Σχολείων, μας βρίσκει σύμφωνους, διότι τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι η εύρεση εργασίας έχει πολλές παγίδες και πρέπει να προετοιμαστούν σωστά προκειμένου να κατακτήσουν τους στόχους τους.
To Οινοποιείο “Φοίβος” ήταν εκεί για να δροσίζει τον κόσμο με τις μεθυστικές ποικιλίες του.

“Ευτυχώς άνεργος” γιατί…
Το “Ευτυχώς άνεργος!” έρχεται για ανατρέψει τον τρόπο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Σίγουρα είναι μια οδυνηρή εμπειρία αλλά υπάρχει και η επόμενη μέρα. Αφού αξιολογήσουμε τα δεδομένα μας, κοιτάμε μπροστά, πώς θα επανέλθουμε με τη σωστή συμπεριφορά και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος ή και να βγούμε μπροστά. Διεκδικούμε αλλά και χτίζουμε στέρεες βάσεις για μια επιτυχημένη καριέρα.
Η αμφισβήτηση ή ο αποκλεισμός από την εργασία δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις και ενεργοποιούν το ένστικτο της επιβίωσης. Ο συγγραφέας φιλοδοξεί να σε βοηθήσει να αλλάξεις στάση, να αξιοποιήσεις όλα τα ταλέντα σου και να αφήσεις πίσω τα αδιέξοδα. Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει να σου δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτείς ψύχραιμα και ευρηματικά. Απλούστατα, δοκιμαζόμαστε ώστε να προετοιμαστούμε για τα καλύτερα που έρχονται, αν δράσουμε σωστά!


http://www.kefalonias.gr/2015/08/o-polidoros-stellatos-kai-to-eutixos-anergos-sto-lixouri-kefalonias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: