Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Διήμερη γιορτή της Ρομπόλας με τον Πολ.Σύλλογο “Βάλσαμο” +video

Βαλσαμάδες ή Βαρτσαμάδες ! Όπως και να τους φωνάξεις, απαντούν και στα δυό !
Ακόμα μιά γιορτή κρασιού, η γιορτή της Ρομπόλας, έληξε νωρίς τα ξημερώματα (8-9/8/15). Η διήμερη εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Βάλσαμος” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ξεπέρασαν τους 6000 οι επισκέπτες !
Μιά διήμερη εκδήλωση που έσπασε κάθε ρεκόρ με την νεολαία να αποδεικνύει ακόμα μιά φορά ότι αγαπά και είναι στις πρώτες επιλογές η επίσκεψη σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Εν ολίγοις ο κόσμος “γουστάρει” παραδοσιακά πανηγύρια, σε κάμπους και σε πλατείες.
Η νεολαία τιμά την παράδοση της και συμμετέχει ενεργά και φυσικά και στην πίστα. Η νεολαία και όχι μόνο τίμησε και με το παραπάνω και το νέκταρ της Κεφαλονιάς, την Ρομπόλα !

Ακόμα και αυτός που δεν είναι φαν του κρασιού, τίμησε και με το παραπάνω το γλυκό αυτό νέκταρ.
Όπως και προχτές, έτσι και χτες το Χορευτικό του Συλλόγου μας χάρισε ένα όμορφο πρόγραμμα, ξεκινώντας με το παιδικό τμήμα και συνεχίζοντας με το ενήλικο. Και είναι πάντα χαρά να “σκλαβώνεις” το χορευτικό, το οποίο ξεσηκώνει με τις φιγούρες και το πάθος που βγάζει στον χορό.

Η ορχήστρα του Μάκη Παπά έπαιζε ως το πρωϊ από διβαράτικους, καλαματιανούς, ζεϊμπέκικα, τσάμικα κλπ χορούς.
Πολλοί οι φίλοι που συναντήσαμε, τόσο από τον κάμπο των Ομαλών, όσο και από το Ληξούρι και το Αργοστόλι…

Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση !
Κάθε χρόνο και καλύτερα !http://www.kefalonias.gr/2015/08/diimeri-giorti-rompolas-me-ton-politistiko-sillogo-valsamos-kefalonia/Δεν υπάρχουν σχόλια: