Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Πυρκαγιές με πολλαπλές εστίες στην Κεφαλονιά +video

Σβήνει μία ανάβει κι άλλη... Από χτες το ξημέρωμα (περίπου τις 03:00) εμπρηστές έχουν κατακάψει αρκετά στρέμματα αγροτικής και δασικής έκτασης.
Την στιγμή που σβήνει η φωτιά κοντά στο Νύφι, η οποία ξέσπασε όπως είπαμε ξημερώματα, έρχεται μιά πολλαπλή εστία στον Άγιο Κωνσταντίνο. Από την Ταβέρνα "Εξοχικό" έως και λίγο πριν τα Φάρσα ο αέρας και οι "άγνωστοι-γνωστοί" εμπρηστές έχουν κάνει την Πυροσβετική Υπηρεσία να είναι σε συνεχόμενη δράση, με τις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κεφαλονιάς, την Αστυνομία, τα δυό πετζετελ και το ελικόπτερο να παλεύουν κόντρα στον άνεμο και κόντρα στην φωτιά...
Δύσκολη ημέρα σήμερα για τους Πυροσβέστες μας και επί την ευκαιρία καλό θα είναι οι έχοντες εξουσία να βρουν τρόπο και να ανταμείψουν με ικανοποιητικές αποδοχές, επιτέλους, αυτούς τους ανθρώπους που καλούνται να προστατέψουν τις περιουσίες και τις ζωές όλων μας, θέτοντας τον εαυτό τους στις πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας.


O aerial βιντεοφωτογράφος Γιώργος Τεκμενίδης βρέθηκε αμέσως στον Άγιο Κωνσταντίνο και σας παρουσίαζει το ακόλουθο φωτορεπορτάζ. Μπορείτε να δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό εδώ
Oι αμέσως επόμενες 4 φωτογραφίες είναι από την πυρκαγιά στο Νύφι και ακολουθούν από Άγιο Κωνσταντίνο....Δεν υπάρχουν σχόλια: