Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Εγκαίνια ζωγραφικής της Τιτίκας Φαρακλού – Συγκίνηση και χαμόγελα κατά την βράβευση +VIDEO

Τιτίκα Φαρακλού !
Ένα κορίτσι ταλαντούχο, σεμνό, λιγομίλητο.
Χτες καλοσώρισε συγγενείς, φίλους και γνωστούς στο ξενοδοχείο της στο Summery, για να παρουσιάσει τους νέους πίνακες ζωγραφικής. Στο πλευρό της πάντα η οικογένεια της, που στηρίζει κάθε της βήμα.
Και φυσικά εμείς (Τα νέα της Kefalonias.gr και το Kefalonianews.gr) δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε.
Η Τιτίκα έχει εντυπωσιάσει με το χαμηλό προφίλ που διατηρεί εδώ και χρόνια. Επιλέγει, να “μιλά” η ζωγραφική για αυτήν και οι πίνακες της είναι και αυτοί παιδιά της. Τα παιδιά της ψυχής της που τα ντύνει κάθε φορά με τα Κεφαλονίτικα ζεστά χρώματα. Θάλασσα, φθινόπωρο, παντζούρια κλειστά, ξεχασμένα παιχνίδια στην ακροθαλασσιά… Έμπνευση της μιά εικόνα ! Και εκεί ξετυλίγει και διορθώνει μέσα από τα μάτια και την τέχνη της, μικρές ιστορίες.

Γιατί ο κάθε πίνακας της έχει μιά ιστορία να πει !
Την παρακολουθούμε και χαιρόμαστε, όλοι μας, μαζί της. Με κάθε επιτυχία της, με κάθε της σκέψη. Πίνακες της έχουν τιμηθεί, έχουν βραβευτεί και έχουν φιλοξενηθεί σε αίθουσες σικάτων σαλονιών, καθώς ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μέσα από συμμετοχές της καλλιτέχνιδας σε διαγωνισμούς εκτός Ελλάδος.
Και που δεν ταξίδεψε η Κεφαλονιά, μέσα από τους πίνακες της…
Φυσικά αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς η Τιτίκα έχει πολλά ακόμα να δημιουργήσει και να ταξιδέψει την πατρίδα της ακόμα πιο μακριά.

Χτες το απόγευμα (8/8/15), στον υπέροχο κήπο του Summery, η ιστορικός κα Δώρα Μαρκάτου προλόγισε την κα Φαρακλού, ενώ ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης εκτός από τις ευχές του, ανακοίνωσε ένα ευχάριστο νέο (ακούστε το στο βιντεάκι).   Τέλος ο κ. Στέλιος Μαρούλης ως εκπρόσωπος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης, απένειμε τιμητικό βραβείο στην Τιτίκα Φαρακλού για την μέχρι σήμερα πορεία της.

Μιά τέτοια όμορφη βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να έχει και την ανάλογη μουσική συντροφιά και έναν νοστιμότατο μπουφέ σερβιρισμένο δίπλα στην πισίνα.
Μιά όμορφη βραδιά έκλεισε με πολλές ευχές από όλους όσους τίμησαν την κα Φαρακλού με την επίσκεψη τους.
Κάθε σου όνειρο, ευχή μας γλυκιά μου.http://www.kefalonias.gr/2015/08/egkainia-zografikis-tis-titikas-faraklou-sto-summery-lixouriou-kefalonia/


Δεν υπάρχουν σχόλια: