Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

Ομιλία του καρδιολόγου Γ.Τρανταλή στο Ληξούρι +video

Τον καρδιολόγο και συμπατριώτη μας, κ. Γιώργο Ευσταθίου Τρανταλή, καλοσώρισε χτες ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργος Κατσιβέλης, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Παρόλο που δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα και αποφασίστηκε τελευταία στιγμή αυτή η ομιλία για την καρδιολογία, αρκετός κόσμος βρέθηκε για να ακούσει αυτόν τον αξιόλογο Επιστήμονα ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στην επιστήμη.
Τα νέα της Kefalonias.gr και το Kefalonianews.gr ήταν εκεί.
Ο Γιώργος Τρανταλής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβρη του 1975. Απόφοιτος της Ιονίου Σχολής το 1993 και άριστος πτυχιούχος το 2001 από το Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Υπηρέτησε στο πολεμικό ναυτικό και αργότερα ανέλαβε καθήκοντα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθήνας. Κέρδισε Υποτροφία από την Ελληνική Καρδιολογική εταιρεία για την εφευρεση του στις νέες τεχνικές των υπερήχων και το επόμενο έτος από το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας για την εφεύρεση του στην επεμβατική καρδιολογία. Απέκτησε ακόμα δυό τίτλους της Διοίκησης Νοσοκομείων και του Τμήματος Εντατικής θεραπείας. Πανεπιστημιακός υπότροφος στο Πανεπιστημιο Αθηνών, αυτήν την στιγμή της πρώτης Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής.
Κατατοπιστική με απλό και κατανοητό λόγο η ενημέρωση από τον κ. Τρανταλή, σχετικά με τις παθήσεις της καρδιάς, το κάπνισμα, τον σαγχαρώδη διαβήτη, την χοληστερίνη, την αρτηριακή υπέρταση, την δυσλιπιδαιμία, το έμφραγμα μυοκαρδίου και τις βαλβιοπάθειες.
Μιά ενδιαφέρουσα ομιλία την οποία μπορείτε να παρακολούθησε στο ακόλουθο βίντεο. Μιά ομιλία που μπορεί να σας σώσει την ζωή…Δεν υπάρχουν σχόλια: