Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Δήλωση του Δημ.Μαρκέτου (χιούμορ κύριοι ;;;)

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΚΕΤΟΥ
Καταγγέλω την ανυπαρξία και αδιαφορία της παράταξης της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλλονιάς του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου στο Ληξούρι, όπου παρατηρείται η ανύπαρκτη παρουσία του τοπικού της συμβούλου Ανδρέα Μοσχόπουλου στις συνεδριάσεις της δημοτικής κοινότητας.
Θέλω να επισημάνω ότι το τοπικό συμβούλιο θα πρέπει να συνεδριάζει με όλα τα μέλη του παρόντα για να μπορεί να παίρνει σημαντικές αποφάσεις με τα θέματα που αφορούν στην δημοτική κοινότητα Ληξουρίου.
Απευθύνομαι σε όλα τα μέλη και ζητώ να παρευρίσκονται στις συνεδριάσεις ενώ, όποιος δεν μπορεί ή δεν έχει τη διάθεση ας παραιτηθεί ώστε να μπουν νέα μέλη που έχουν όρεξη και αγάπη για το Ληξούρι.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ/Κ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΕΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Kefalonias.gr: Οι Δημότες Παλλικής καταλαβαίνουν το σχόλιο μας  (χιούμορ κύριοι ;;;). Να το εξηγήσουμε και στους υπόλοιπους... Ένας (ανύπαρκτος) Πρόεδρος Κοινότητας καταγγέλει την απουσία μελών του ΔΣ, όταν με τα χίλια ζόρια πατάει και ο ίδιος στις κρυφές συνεδριάσεις... Κάποια χαλαρά απογευματάκια με καφεδάκι και τσιγάρο συγκεντρώνονται στο Δημαρχείο της πόλης... Oύτε μιά φορά, παρά τις συνεχόμενες παρατηρήσεις μας, δεν έχει αποσταλλεί ενημερωτικό δελτίο τύπου για προσεχείς συνεδριάσεις... (δεν θα τους συμφέρει προφανώς να ενημερωθούν οι Δημότες). Συναντήσεις μιάς ώρας ! Ένας Πρόεδρος ανύπαρκτος από τις πραγματικές ανάγκες της πόλης μας, όπως αυτή της καθαριότητας !!! Ένας Πρόεδρος που τα βλέπει όλα όμορφα σε αυτήν την πόλη, που οι παρεμβάσεις και η φωνή του ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ πέραν των αγαπητών φιλικών του προσώπων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: