Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Εθελοντικός (;) καθαρισμός στον Αγιο Σπυρίδωνα

Εθελοντικός με απορία, όπως είδατε και στον τίτλο γιατί όταν ένα πολιτικό πρόσωπο, και μαλιστα της Δημοτικής Αρχής που μας “κυβερνά”, εκπροσωπεί μιά “εθελοντική ομάδα” και μπαίνει μπροστάρης, τότε οι απορίες είναι πολλές και όχι μία! (Tρέχει ο χρόνος για τις εκλογές)

Η Εθελοντική ομάδα Παλλικής πριν λίγα χρόνια είχε δημιουργηθεί από μιά ομάδα αληθινών εθελοντών, οι οποίοι είχαν μοναδικό σκοπό τον καθαρισμό των ακτών μας. Σήμερα λίγα από αυτά τα άτομα έβαλαν τα γάντια τους και βοήθησαν στον καθαρισμό. Αυτά τα λίγα άτομα σε κάθε κάλεσμα της πόλης θα απαντήσουν πάντα θετικά. Μπράβο τους !
Δυστυχώς από τον Μάϊο του 2014 έως και σήμερα εχουν εμφανιστεί πολλοί “εθελοντές”, οι οποίοι όταν χρειάστηκε πραγματική εθελοντική εργασία απουσίαζαν.
Όπως και να έχει μιά μικρή ομάδα σήμερα το απόγευμα πήραν γάντια (βρήκαν και χορηγό προφανώς, για να έχουν και τις ανάλογες τσιμπίδες για τα σκουπίδια και γάντια καλύτερης ποιότητας) και μάζεψαν ότι πέταξαν οι άνθρωποι και ότι ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία στον Άγιο Σπυρίδωνα. Δυστυχώς με τα χόρτα άκοπα και να ξεπερνούν το μισό μέτρο, ότι μπόρεσαν και όπου μπόρεσαν να πατήσουν μάζεψαν σκουπίδια.
Το ίδιο κομμάτι πριν λίγο καιρό είχε καθαρίσει και το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Ληξουρίου, αλλά τότε είχαν μαζευτεί τα σκουπίδια με μόνο όπλο τα χέρια και γάντια μιάς χρήσεως.
Δείτε εδώ να θυμηθείτε

http://www.kefalonias.gr/2016/04/ethelontikos-katharismos-ston-agio-spiridona-lixouriou-kefalonias/

Δεν υπάρχουν σχόλια: