Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Eri’s Creations | Μιά νέα επιχείρηση στην Αγία Ευφημία

Ο τολμών νικά ! Κάπως έτσι θα το σκέφτονται κάποιοι συνάνθρωποι μας, οι οποίοι τολμούν, επενδύουν και θέτουν σε εφαρμογή τα επαγγελματικά τους σχέδια.
Η Έρη και ο Θοδωρής Βαλλιανάτος, ιδιοκτήτες και του Χρυσοχοείου “Fine Gold” στο Αργοστόλι, αποφασίζουν να ανοίξουν ακόμα ένα μαγαζί αλλά αυτή την φορά στον τόπο τους, στην Αγία Ευφημία.
Ένα μαγαζί διαφορετικό μα και ίδιο! Ένα μαγαζί καλοκαιρινό, δροσερό, μα και με στοιχεία “Fine gold”.
Συγκεκριμμένα, στο λιμανάκι της Αγίας Ευφημία, δίπλα στο Ταχυδρομείο, άνοιξε το “Eri’s Creations”. Ένα κατάστημα στο οποίο θα βρεις καλοκαιρινά αξεσουάρ, παρεό, τσάντες, πορτοφόλια, μπλουζάκια, δωράκια για να πάρεις μαζί σου στις αποσκευές σου, σαγιονάρες, καπέλα και ότι λαχταρά η καρδιά σου αυτό το καλοκαίρι.
Θα βρεις όμως και δωράκια για γενέθλια και γιορτή, θα βρεις και δωράκια για βάπτιση ή γάμο, θα βρεις σκουλαρίκια και ρολόγια. Θα μπορέσεις να κάνεις την τρύπα στο αυτί, στον αφαλό, στην μύτη και να βάλεις εκείνο το σκουλαρίκι που έχεις άχτι.
Θα βρεις πολλά και διαφορετικά !
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το επισκεφτείς.
Έρη και Θοδωρή, καλές δουλειές… Η θάλασσα άλλωστε φέρνει την ελπίδα και την ευημερία (και τουρίστες βεβαίως βεβαίως)

Σημ.: Επειδή κάποιοι παρατηρήσατε το μαγαζί και ρωτάτε γα εγκαίνια, σας ενημερώνουμε ότι αυτά θα γίνουν κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Μην χάνετε , λοιπόν, χρόνο και επισκεφτείτε το μαγαζί και την Έρη. Και μιάς και Πάσχα έρχεται ρίξτε μιά ματιά και στις χειροποιητες λαμπάδες !

Αριστέα Χαριτάτου για το Kefalonias.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: