Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Ostria | Μια παραδοσιακή Ταβέρνα ανοίγει τις πόρτες της στον Μέγα Λάκκο

Δύσκολοι οι καιροί, μα με ελπιδοφόρα μηνύματα. Και πως να μην είναι ελπιδοφόρα όταν οι νέοι, όχι μόνο δεν φεύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας και να αξιοποιήσουν τα πτυχία τους, αλλά αποφασίζουν να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί, εδώ στον τόπο τους;

Λεωνίδας και Ορσαλία, ένα νέο και όμορφο ζευγάρι, ανοίγει σε λίγες μέρες ταβέρνα στον Μέγα Λάκκο, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την παραλία. Μιά ταβέρνα με παραδοσιακή ελληνική, άκρως μεσογειακή κουζίνα.
Όσοι έχετε δοκιμάσει τα φαγητά του σεφ Λεωνίδα, ξέρετε πολύ καλά για τι ακριβώς μιλάω.
Το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσεις, να χαζέψεις την θάλασσα με φόντο τους Βαρδιάνους, να δεις τον ήλιο να δύει και να χαρίζει απλόχερα το τελευταίο φως τους στους Ληξουριώτικους κάμπους και στην θάλασσα, να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό, ψητά της ώρας και κυρίως τιμές λαϊκές.
ostria taverna mega lakos lixouri
Χτες τοποθετήθηκε η πινακίδα στην είσοδο του μαγαζιού.
«Όστρια – Παραδοσιακή Ταβέρνα»
Σε λίγες μέρες, αμέσως μετά το Πάσχα η ταβέρνα ανοίγει τις πόρτες της.
Ο Λεωνίδας και η Ορσαλία ανυπομονούν να σας καλοσωρίσουν στον χώρο τους και να σας παρασύρουν στα μυστικά της καλής παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας…
Καλές δουλειές στο νέο σας ξεκίνημα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο να βλέπεις δυό νέους ανθρώπους να μένουν και να παλεύουν στον τόπο τους.
Πηγη: Αριστέα Χαριτάτου για το Lixouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: