Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

“ΕΣΕΙΣ, το κέντρο μας” – Ασφαλιστικά προγράμματα με την εμπειρία του Δ.Κεκάτου και της Prime Insurance

“ΕΣΕΙΣ, το κέντρο μας” ! Το μότο που χαρακτηρίζει την νέα Ασφαλιστική εταιρεία PRIME INSURANCE….. Όταν οι απαιτήσεις μεγαλώνουν, όταν τα έσοδα μας συνεχώς λιγοστεύουν, τότε αναζητάμε νέες λύσεις και προτάσεις.
Στο Αργοστόλι, στην Σιτεμπόρων, ο Διονύσης Κεκάτος, έχοντας πίσω του 25 έτη συνεχόμενης παρουσίας στον χώρο της ασφάλειας, είναι η ιδανική επιλογή στην αναζήτηση για ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα.
 
Υπο την σκέπη μιάς νέας εταιρείας, αυτή της PRIME INSURANCE, τις καλύτερες ασφαλιστικές προσφορές στις χαμηλότερες δυνατές τιμές για το αυτοκίνητο, το σπίτι, το επιχείρηση, την υγεία.
 
Με την εθνική σύνταξη να έχει κλειδώσει για την ώρα στα 384 ευρώ, μπορέιτε να ενημερωθείτε για ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το οποίο να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας.
  DSC00887 DSC00913
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον κ. Δ.Κεκάτο, στο τηλέφωνο 26713 01450 ή να επισκεφτείτε το γραφείο του στην οδό Σιτεμπόρων 34 στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
 
Και μην ξεχνάτε! O Διονύσης Κεκάτος και η νέα εταιρεία PRIME INSURANCE είναι η ιδανική επιλογή για ολοκληρωμένες ασφάλειες και ασφαλιστικά προγράμματα σε ασυναγώνιστες τιμές. “ΕΣΕΙΣ, το κέντρο μας”
  • DSC00913
  • DSC00887
  • DSC00847
  • DSC_2340
  • DSC_2334
  • DSC_2333
  • DSC_2328
  • DSC_2325
  • DSC_2320
Λίγα στοιχεία για την PRIME INSURANCE
Η PRIME INSURANCE με έδρα την Κύπρο και υποκατάστημα στην Ελλάδα είναι μία σύγχρονη και δυναμική ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών.
Επενδύοντας εξ’ αρχής σε όλα τα επίπεδα στον ανθρώπινο παράγοντα, δημιουργεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και ανταποκρίνεται με συνέπεια και σεβασμό στις ανάγκες των πελατών της για σύγχρονη και αξιόπιστη ασφαλιστική κάλυψη, φροντίδα και προστασία.
Τα προϊόντα & οι υπηρεσίες μας
Τα σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα, οι εξειδικευμένες υπηρεσίες, η άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, το πλούσιο δίκτυο συνεργατών και η στήριξη από κορυφαίους αντασφαλιστικούς ομίλους κάνουν την PRIME INSURANCE μία πρότυπη ασφαλιστική εταιρεία που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις εταιρικών και ατομικών πελατών, παρέχοντας ασφάλεια για την Περιουσία,το Αυτοκίνητο, το Σκάφος Αναψυχής, την Υγεία, την Αστική Ευθύνη, τα Τεχνικά Έργα, τα Μεταφερόμενα Εμπορεύματα, τα Γενικά Ατυχήματα.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας
Συγκεντρώσαμε την εμπειρία των ανθρώπων που δημιούργησαν και ανέπτυξαν το ιδιωτικό ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα, σε μία εταιρία! Και συνεχίζουμε να δημιουργούμε πάντα καινοτόμα προϊόντα και μοναδικές σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας.
Γιατί για την Prime Insurance, τίποτα δεν είναι υπερβολικό, όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας!
DSC00847
Ο Όμιλος DEMCO είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτικούς ομίλους στην Ελλάδα. Έχει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα κλάδων, όπως: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες, Τεχνολογία & Τηλεπικοινωνίες καθώς και Αναψυχή & Ψυχαγωγία. Στον Όμιλο ανήκουν εταιρίες όπως:

η Village (Κινηματογράφοι & Διανομή Ταινιών), ο Alpha, o Alpha 989, η Intertech (επίσημος διανομέας των προϊόντων Panasonic στην Ελλάδα), η Prime Ασφαλιστική, η MyDirect online ασφάλιση, η Icon Platforms και πολλές άλλες.

http://www.kefalonias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: