Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας | Το Κύπελλο πάει Ληξούρι και στον Εθνικό Κεφαλονιάς VIDEOΕθνικός Κεφαλονιάς, μιά ομάδα την οποία αποτελούν Ληξουριώτες που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους. Ιούλιο του 2015 ο Εθνικός Κεφαλονιάς , βαπτίζεται και μπαίνει για πρώτη φορά στα γήπεδα της Κεφαλονιάς και χτες, Κυριακή 17 Απριλίου, κατορθώνει και γίνεται πρωταθλητής Β' Κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα παίρνει και το εισητήριο της ανόδου στην Α' κατηγορία.
Του χρόνου ο Εθνικός Κεφαλονιάς θα αναμετρηθεί με δυνατές ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Εικοσιμία, ο Παγκεφαλληνιακός και θα βρεθεί αντιμέτωπος και με τον Παλληξουριακό.
Ντέρμπι κορυφής που θα σπάσει μιά πόλη στα δυό.

Τι είναι όμως αυτό που ένωσε τα μέλη του Εθνικού τον Ιούλιο του 2015; Οι άνθρωποι που έψαξαν,  ένωσαν και έφτιαξαν μιά οικογένεια.
Σε χτεσινή ερώτηση μας "που είναι η Διοίκηση", χαμογέλασαν και μου συστήθηκαν. ΟΛΟΙ τους ! Ο Εθνικός Κεφαλονιάς έχει Διοίκηση τον προπονητή και όλους τους ποδοσφαιριστές τους, άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο.
Τι είναι αυτό που τους έφτασε στην επιτυχία και είναι ίσως η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα η οποία εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο σε Κεφαλονιά και Ιθάκη την σεζόν 2015-2016;

Το dna του Εθνικού είναι άκρως Ληξουριώτικο. Άξιζε την άνοδο του στην Α Κατηγορία, έπαιξε και παίζει με σεβασμό προς τον αντίπαλο του και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.
Χτες στο πανηγυρικό τραπέζι που έκανε η ομάδα στα Βάτσα, οι ευχές που ακούστηκαν ήταν πολλές και από καρδιάς. Όλοι ίσοι ! Όλοι ενωμένοι και στην νέα αγωνιστική σεζόν !
Τελικά αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους; Ισότητα και σεβασμός (προς το άθλημα, προς τον συμπαίκτη, προς τον προπονητή);

Μπράβο στον Εθνικό Κεφαλονιάς. Μπράβο στον προπονητή Νίκο Κουρούκλη. Μπράβο στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και χτες το χάρηκαν.

Περιμένουμε επιτυχίες από εσάς και είμαστε σίγουροι ότι η πορεία σας θα είναι σταθερά ανοδική.
Ραντεβού στα γήπεδα, λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: