Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια επισκέφθηκε χτες την Κεφαλονιά, το “Mein Schiff 2” | Παραμένει σε ...άθλια κατάσταση το Μπαστούνι Αργοστολίου

"Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια επισκέφθηκε χτες την Κεφαλονιά, το “Mein Schiff 2”" αναφέρει το ρεπορτάζ του Σπύρου Αλεβιζόπουλου και το οπτικό υλικό που συνοδεύει το ρεπορτάζ δείχνει τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Μοσχονά και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κεκάτο να υποδέχονται το πλήρωμα και το προσωπικό.
Ένα πλοίο κόσμημα έδεσε χτες σε ένα λιμάνι όπου δεν τηρεί καν τους βασικούς κανόνες καθαριότητας. Χόρτα άκοπα, σκουπίδια πεταμενα τριγύρω από το κτήριο υποδοχής στο μπαστούνι, σκουριασμένες πινακίδες που σε αφήνουν με την απορία αν στηρίξεις το βάρος σου πάνω τους θα καταρρεύσουν μαζί με τα κομμάτια σκουριάς που αποκολλούνται συνεχώς....
Για το θεαθήναι....
Ακολουθεί το όμορφο ρεπορτάζ του Σπύρου
"Ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια επισκέφθηκε χτες την Κεφαλονιά, το “Mein Schiff 2” της Γερμανικής εταιρείας Tui Cruises.com. Πρόκειται για ένα ωραιότατο πλοίο κρουαζιέρας, μια μικρή πόλη θα λέγαμε.
Είχαμε την τύχη να το επισκεφθούμε μετά από πρόσκληση της κ. Ζαμπέλη AINOS TRAVEL. . Μαζί μας ήταν ο αντιδήμαρχος Βαγ. Κεκάτος, ο Αλ. Μοσχονάς πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο και εκπρόσωπος από το Λιμενικό.
Η περιήγηση μέσα στο πλοίο ήταν μαγευτική. Έγινε υποδοχή από τον πλοίαρχο του Κρουαζιερόπλοιου με μια μικρή δεξίωση. Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους. Είχε τα πάντα μέσα. Ιδιαίτερα εντυπωσιαστήκαμε από το Θέατρο όπου δέχεται 1000 θεατές. Το ίδιο υπέροχη ήταν η και η θέα από το πλοίο προς τον κόλπο και το Αργοστόλι.
Σπύρος Αλεβιζόπουλος"