Εκδηλωσεις Τριημέρου 13-14-15 Ιουλίου 2018

Παρασκευή 13 Ιουλίου

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος».
Αίθουσα «Αντίοχου Ευαγγελάτου». Έκθεση Φωτογραφίας «Μια Φορά & Ένα Όνειρο»
της Ανδρεάδας Κωνσταντάτου. Διάρκεια Έκθεσης έως και την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ στα Δημοτικά Γήπεδα Τένις.
Ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης (ΚΟΑ) διοργανώνει στα δημοτικά γήπεδα στο Αργοστόλι, πρωτάθλημα Ενωσιακό Junior 10-12-16 ετών έως και την Κυριακή 15-7-2018 με τη στήριξη της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Πληρ. 26710.22049.
ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α΄ Δημοτικού σχολείου, ώρα: 9.00μμ «Απόδραση από την λογική». Μια νέα παράσταση του Μάγου Σανκάρα για όλη την οικογένεια. Γενική Είσοδος: 10€ τα παιδιά: 8€.
Ελειός-Πρόννοι ΠΟΡΟΣ Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Πεντόγαλος», ώρα: 9.00μμ Παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από τον Θίασο «Σκιές και Γέλια».
Γενική Είσοδος: 5€
ΣΑΜΗ στην πλατεία της Σάμης ώρα 9.00μμ. «Αιγιαλός, εις τον γιαλό της Σάμης». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Ο Αιγιαλός» σας προσκαλεί σε ένα οδοιπορικό παραδοσιακών χορών με άρωμα Ελλάδας με τη συμμετοχή ζωντανής μουσικής. Συμμετέχουν: Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζερβάτων «ο Άγιος Ιωάννης» και ο Πολιτιστικός Όμιλος Μοσφιλωτής από την Κύπρο.
Σάββατο 14 Ιουλίου
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ
Παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από τον Θίασο «Σκιές και Γέλια». Γενική Είσοδος: 5€
ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α΄ Δημοτικού σχολείου, ώρα: 9.00μμ.
Η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. παρουσιάζει τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Χωροπούλα" σε ένα πρόγραμμα παραδοσιακών χορών του Γάμου από την Κεφαλονιά και την υπόλοιπη Ελλάδα."

Αργοστόλι, ΦΑΡΣΑ στην πλατεία του χωριού ώρα: 9.00μμ    
ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ «ΒΑΡΔΙΑ». Μουσικοθεατρικό αναλόγιο από τους Dead Poets : Θόδωρο Οικονομίδη, Μαρία Αρσένη & Νίκο Σιναρέλη. Οργάνωση Φίλοι Ναυτικού Μουσείου Ιονίου & Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
ΟΜΑΛΑ, ώρα: 9.00μμ. Πανηγύρι Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο (κάτω από τα παλιά ραντάρ), με φαγητό, ποτό, κρασί και μουσική. Οργάνωση : Π.Σ. Βαλσαμάτων «Ο ΒΑΛΣΑΜΟΣ».

Ελειός-Πρόννοι ΠΟΡΟΣ, Αμφιθέατρο «Γεράσιμος Πεντόγαλος», ώρα: 9.00μμ.«Απόδραση από την λογική». Μια νέα παράσταση του Μάγου Σανκάρα για όλη την οικογένεια. Γενική Είσοδος: 10€ τα παιδιά: 8€.
Έρισος, ΑΝΤΥΠΑΤΑ στην προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου και  ώρα: 9.00μμ η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και ο Π.Σ. Ερίσου «Ο ΦΑΡΟΣ» προσκαλούν τους μικρούς φίλους να διασκεδάσουν με παράσταση Καραγκιόζη από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. Είσοδος Ελεύθερη.
Κυριακή 15 Ιουλίου
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, ώρα: 9.00μμ «Απόδραση από την λογική». Μια νέα παράσταση του Μάγου Σανκάρα για όλη την οικογένεια. Γενική Είσοδος: 10€ τα παιδιά: 8€.
ΛΗΞΟΥΡΙ στις 8.30μμ. στον κήπο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης Ληξουρίου  σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κεφ/νιάς & Ιθάκης.
Παρουσίαση Βιβλίου της Μαρίας Τουλ, «Μια ανάσα από το όνειρο».
ΛΗΞΟΥΡΙ Αύλειος Χώρος Α΄ Δημοτικού σχολείου, ώρα: 9.00μμ
Παράσταση παραδοσιακού Καραγκιόζη από τον Θίασο «Σκιές και Γέλια».
Γενική Είσοδος: 5€

Έρισος, ΦΙΣΚΑΡΔΟ, στη θέση Αλωνάκι, ώρα:9.00μμ.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ «ΒΑΡΔΙΑ». Μουσικοθεατρικό αναλόγιο από τους Dead Poets : Θόδωρο Οικονομίδη, Μαρία Αρσένη & Νίκο Σιναρέλη. Χώρος:Ο τόπος καταγωγής του Νίκου Καββαδία, το Φισκάρδο. Οργάνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Ρισιάνων «Η Αστερίς».
Ελειός-Πρόννοι ΠΟΡΟΣ στην πλατεία του Πόρου στις 9.00μμ.
Ο  Πολιτιστικός  Σύλλογος Πόρου  «Ο ΠΡΟΝΗΣΟΣ» διοργανώνει την ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ  ΣΑΡΔΕΛΑΣ με κρασί, σαρδέλα, μουσική και πολύ χορό!