Η παρέλαση στο Αργοστολιώτικο Καρναβάλι

Την παρέλαση άνοιξε ο βασιλιάς Καρνάβαλος με τη βασίλισσα του φετινού Καρναβαλιού και πλούσια συνοδεία από μαζορέτες, άρματα, μασκαράτες, μικρούς & μεγάλους καρναβαλιστές, performer ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, παλιάτσους. Με τον δικό τους ξεχωριστό τόνο παρέλασαν  πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού που σκόρπισαν  χρώματα, μουσική, κέφι και πολύ τρέλα με μουσική σε καρναβαλικούς ρυθμούς από τον DJ Σπύρο Στρακάτο.
Ο κόσμος είχε κατακλύσει τον πεζόδρομο μέχρι την Πλατεία δημιουργώντας το αδιαχώρητο. Χαιρέτησε ο Δήμαρχος ενώ οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι είχαν….. σκορπιστεί μέσα στο πλήθος. Το γενικό πρόσταγμα το είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, δίπλα του η Μαρία Κουνάδη.
Αμέσως μετά την παρέλαση η μεγάλη έκπληξη. Μας τραγούδησε η πάλαι ποτέ Ζωζώ Σαπουντζάκη, (ναι καλά διαβάζετε) αγνώριστη, αλλά ως φαίνεται δεν το βάζει κάτω. Επίσης παρουσιάστηκαν Βραζιλιάνες οι οποίες χόρεψαν και στη συνέχεια οι  Χίλιες και  μία Φωνές, από τον ταλαντούχο Αλέξη Αλεξάνδρου, έναν εξαιρετικό τραγουδιστή που παρουσίασε  ένα μοναδικό live μουσικό πρόγραμμα, με τις πιο πετυχημένες μιμήσεις τραγουδιστών του εγχώριου μουσικού στερεώματος.
Σπύρος Αλεβιζόπουλος